Hoppa till sidans innehåll

Måndagar betyder intervallträning

17 AUG 2019 16:54
Springer i klunga. Intervallträning innebär löpning och pauser. Ingen springer alena.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2019 16:54

Om du brukar motionera i Stackedala men tycker att det är tråkigt att springa själv finns möjligheten att springa i klunga. Sedan något år tillbaka finns det möjlighet till intervallträning i Stackedala.

Måndagar klockan 18:00 samlas löpsugna utanför Åsenstugan. Gruppen har alltid en ledare och rundan brukar vara milen. Intervallträning innebär att man springer och går om vartannat. De bästa löparna ligger alltid i täten men finessen med intervallträning är att man alltid springer samlat, ingen springer alena. I varvningen mellan löpning och gång passar de bästa löparna på att springa förbi klungan och lägga sig sist, vilket innebär att klungan åter är samlad inför nästa session löpning.

Det kostar absolut inte något att vara med på intervallträningen, man dyker bara upp framför Åsenstugan och blandar sig i klungan. Om man vill ha tillgång till duscharna, bastun och toaletterna kan man bli medlem i form av passiv medlem och då är man även med och stöttar föreningens arbete för barn och ungdomar och ett aktivt liv.

Varmt välkomna till Stackedala

Skribent: Klaus Holm
Epost: This is a mailto link

Arrangemang

Tips- & bingopromenader

Tips och bingopromenad

 

 

 

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

 

 

 

 

 

 

 

 

Stöd din förening

 

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: +46708879838
E-post: This is a mailto link

Se all info