Hoppa till sidans innehåll

Hösttävlingen inställd

29 JUN 2020 00:20
Inge tävling i höst. Kastar in handduken. Folkhälsomyndigheten bestämmer.
  • Skapad: 29 JUN 2020 00:20

Inget är sig likt men förhoppningsvis blir det bättre med tiden.

Tävlingskommitéen i FK Åsen har vridit och vänt på varenda vinkel av en möjlig form av tävling men inser att det inte är möjligt under rådande omständigheter under Corona-pandemin. På senaste huvudfunktionärsmötet bestämdes det att Åsens årliga tävling inte kunde gå av stapeln så som vanligt men en grupp skarpsinta individer med god kompetens inom start, målgång, banläggning och sekretariat tillsattes för att se om vi inte kunde arrangera en tävling ändå om än med förändrat format.

Gruppen kom fram till att det i slutändan inte hade varit möjligt varför FK Åsen likt många andra föreningar i Sverige, får kasta in handduken och ställa in årets nationella medeldistans som annars skulle ha gått av stapeln, söndagen den 30 augusti 2020.

Tack till dem som anmälde sig som funktionär vid årets tävling, det är det som är styrkan i vår lilla förening, engagemanget från medlemmarna. Jag kommer att skicka ett mail till alla funktionärer som jag har på min maillista med information om att tävlingen är inställd, men sprid det gärna bland dem som du vet brukar vara med.

Tävlingsledare Magnus Emilsson meddelar att det är mycket tråkigt med inställd tävling men att det är vår absoluta skyldighet att förhålla oss tilll vad Folkhälsomyndigheten bestämmer för alla medlemmar och tävlandes skull.

Du önskas en skön sommar vartän du måtte befinna dig, ta hand om dig själv och dina närmaste så är du med i kampen om att bestrida Corona-spridningen samtidigt.

// Styrelsen FK Åsen \\

Skribent: Klaus Holm
Epost: This is a mailto link

Arrangemang

Tips- & bingopromenader

Tips och bingopromenad

 

 

 

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

 

 

 

 

 

 

 

 

Stöd din förening

 

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: +46708879838
E-post: This is a mailto link

Se all info