Hoppa till sidans innehåll

Fixardag vid Åsenstugan den 21:a maj

20 JAN 2022 20:00
Pinnförrådets tak byts ut. Mobbförrådets hängränna repareras. Medlemmar engagerar sig.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2022 20:00

Delar av Åsenstugan och kringbyggnader är i behov av lite fix & färg, hängrännor har rostat sönder och delar av tak och väggar börjar bli purkna. 

Det är styrelsen förhoppning att våra medlemmar i föreningen kan tänka sig att möta upp lördag den 21 maj klockan 09:00 för att gemensamt se till så att vår fina förening åter har säkra & fina förråd att ställa in material i.

Pinnförrådets tak behöver bytas ut och delar av taket på redskapsskjulet behöver också ses över. Stolpar i skogen behöver fixas till liksom ny färg på Åsenstugans utsida. Våra kontorsutrymmen är hopade med material och behöver ses över, något lägger vi ner i mobbförrådet och annat kan vi köra till tippen. En bra sortering i förrådsutrymmen är vad vi behöver.

Du som rör dig i skogen, återrapportera gärna till föreningen om ni stöter på något som bör ses över så hanterar vi det på kommande styrelsemöte eller om det är brådis, så löser vi det telefonledes. 

De senaste stormdagarna har orsakat rotvälta på elljusspåret (och säkert också längre in i skogen), det är under hantering och kommer förhoppningsvis snart vara avhandlat. En av elstolparna vid hästskon har knäckts och ligger på marken men elkabeln verkar ha klarat sig då spårets andra lampor ger ljuskäglor i mörkret.

Om du tänker möta upp lördag den 21 maj för att hjälpa till med vår fixardag så ber vi dig om att skicka oss en mail till undertecknad i god tid så vi hinner fixa någon form av fika eller lunch.

Genomgång av arbetsuppgifter tas vid den gemensamma frukosten i klubbstugan.

Ju fler vi blir, desto enklare att utföra arbetsuppgifterna.

Väl mött // Styrelsen för FK Åsen

Skribent: Klaus Holm
E-post: This is a mailto link

Arrangemang

Tips- & bingopromenader

Tips och bingopromenad

 

 

 

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

 

 

 

 

 

 

 

 

Stöd din förening

 

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: 0703809211
E-post: This is a mailto link

Se all info