Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2021

17 JAN 2021 11:33
På grund av pandemin är preliminärt datum för årsmötet 11 april 2021.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2021 11:33

The Show must go on - även i Corona-tider. Det innebär att styrelsen för FK Åsen de senaste två gångerna har valt att ha styrelsemöte utomhus. Lördag den 16 januari avhölls det som vanligtvis är sista mötet innan årsmötet men denna gången var det med en viss twist eftersom vi fortfarande har den världsomspännande pandemin över oss. Det var himmelsblått, snön täckte skogen magiskt vackert och det var -9 grader.

Information till alla medlemmar

I och med att pandemin ligger in över oss fortfarande kommer vi att flytta årsmötet till ett preliminärt datum, 11 april 2021 så att så många medlemmar som möjligt skall kunna närvara. I april har snön förhoppningsvis smällt undan, det har blivit lite ljusare ute och om så krävs kan vi kanske ha årsmötet utomhus i ett av våra stora tält med godkänt avstånd till varandra. Vi sätter ingen tid nu men väljer att återkomma angående detta vid senare tillfälle. Har vi otur, måste vi kanske flytta fram årsmötet ytterligare något.

Skidspår

Jag hoppas inte att du har missat att det sedan i fredags finns fina skidspår om 2,7 km uppe i Erikstorp? Parkering sker på Olles gårdsplan. David och Ola fick igång vår skoter och banade väg för våra många skid-entusiaster. Spåren har redan provats av och har fått tummen upp av dem som stakat sig fram längs spåret. Varmt välkommen upp även du! Vägbeskrivning för dem som inte vet vart Olles gård ligger kan alltid ringa Peter Held, vår ordförande.

Stackedala

Skogen är otroligt vacker just nu med all snö som ligger över backarna och jag kan verkligen rekommendera er att ta en promenad i skogen. Under lördagen med himmelsblått tog vi i familjen en runda längs blåa spåret, helt magiskt och jag hoppas att även du får en chans att komma ut. Efteråt grillade vi framför Åsenstugan liksom ett tjugotal andra personer, alla inom godkänt avstånd.

Styrelsen för FK Åsen önskar eder alla en god fortsättning på det nya året och hoppas vi ses inom inte allt för lång tid och att vi snart kan sätta igång med alla aktiviteter igen. Det är en viss känsla av vakum när man inte får träffa alla orienteringsvänner på tävlingar och träningar som man brukar. Håll ut vänner, snart irrar vi rundor i skogen igen.

Skribent: Klaus Holm
E-post: This is a mailto link

Arrangemang

Tips- & bingopromenader

Tips och bingopromenad

 

 

 

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

 

 

 

 

 

 

 

 

Stöd din förening

 

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: 0703809211
E-post: This is a mailto link

Se all info