Hoppa till sidans innehåll

FK Åsens årsmöte


Söndagen den 9 februari avhölls FK Åsens årsmöte i klubbstugan anförd av Jan-Eric Nelking. Uppslutningen var god med mången glada miner bland medlemmarna.

Vi fick en ny ordförande i föreningen, Peter Held och en ny vice ordförande, Ola Svensson. Peter har fungerat som ordförande under det mesta utav 2019 i sin roll som vice ordförande men valde alltså att ta steget upp på vårt årsmöte och axla rollen som ordförande. 

På tur att lämna styrelsearbetet stod Eva Olsson och på ingång stod Thomas Najvik och Irene Olofsson. I befintlig styrelse skedde under det kontituerande mötet en förändring i strukturen, då Klaus valde att stiga av sekreterarrollen men kvarstå som ledamot, för att mer koncentrera sig på MTB-motionslopp, Trail-motionslopp och motorvägsinvigningen förbi Tollarp. Petra Areskoug valde att axla rollen som sekreterare och kvar står vår ständige vice sekreterare Nils-Eric Ericsson.

Thomas Najvik är ett känt ansikte i Stackedala, både i löp- och skidspåret, och som ledamot i styrelsen har vi nu fått in en stark individ inom skidsektionen som vi är väldigt glada för. Irene Olofsson valdes in som suppleant, en engagerad medlem med många bra idéer till förändring.

Årsmötet avslutades traditionsenligt med ett gemensamt leve för FK Åsen. Efter avslutat möte var det kaffe och kaka, där den nya styrelsen höll konstituerande möte samtidigt som alla våra vandringspristagare satt kvar i samlingsrummet och minglade.

Tack för ordet // Klaus

Uppdaterad: 23 FEB 2020 09:32 Skribent: Klaus Holm
Epost: This is a mailto link

Arrangemang

Tips- & bingopromenader

Tips och bingopromenad

 

 

 

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

 

 

 

 

 

 

 

 

Stöd din förening

 

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: 0703809211
E-post: This is a mailto link

Se all info