Hoppa till sidans innehåll

Semestern börjar ebba ut

17 AUG 2018 16:35
Stiltje på informationsfronten. Motionslopp i mountainbike. 23 september behövs funktionärer.
  • Skapad: 17 AUG 2018 16:35

För många av oss börjar semestern ebba ut och snart är det dags att återvända till skolan, arbetet och vardagen. Idag är min sista semesterdag för i år om man inte räknar med dagarna mellan jul och nyår.

Det har varit lite stiltje på informationsfronten från medlemmar i Åsen, varför gapet på veckovisa nyheter nu tagit steget upp till månadsvis information. Jag lovar bättring på detta när vi kommer igång med träningar och tävlingar igen. Det har absolut inte varit stiltje på medlemmarnas aktiviteter och vi är mer aktiva än någonsin.

Vi har under sommaren stått som arrangörer till ett motionslopp för mountainbikeentusiaster, många av våra medlemmar har varit iväg på O-ringen som detta året sprangs på Höga kusten. Några av våra medlemmar har varit med och sprungit lopp och några har tagit det lugnt på stranden på en handduk och vilat sig inför höstens alla tävlingar.

Jag hoppas att det inte har gått någon förbi att vi söndagen den 23 september skall stå som arrangörer för en tävling på en helt nyritad karta i höjd med Svensköp. Här behöver vi alla som kan tänka sig hjälpa till som funktionärer, just nu har jag och Eric omkring 80 funktionärer men behöver ytterligare folk för att klara av alla positionerna. Anmälan kan ske till This is a mailto link ifall intresse föreligger att hjälpa till på söndagens tävling.

Väl mött // Klaus

Skribent: Klaus Holm
Epost: This is a mailto link

Arrangemang

- Tips- och bingopromenader

Tips och bingopromenad

 

 

 

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: +4644310952, +46733277136
E-post: This is a mailto link

Se all info