Hoppa till sidans innehåll

Fyrklubbs

2017-09-17 19:53
FK Boken arrangerar Fyrklubbs 2017. Bäcken blev till en flod. Åsen föll ur grupp C.
  • Uppdaterad: 2017-09-17 19:53

Idag söndagen den 17 september var det Fyrklubbs som FK Boken stod värd för. Terrängen i sig var spännande, en ny karta hade ritats, men efter flertalet veckors ideliga regnande, var det långt ifrån en spännande terräng då det bara var blött, halt, lerigt, floder istället för åar osv.

FK Åsen hade mött upp manstarkt med 45 löpare, vi var många kring Åsenflaggan och det är ett härligt gäng som är ute på tävlingarna, representanter för FK Åsen. Efteråt samlades några för att gå igenom kartorna, sträckorna, hur kontrollerna satt konstigt, hur djupt vissa hade sjunkigt i den massiva lervälling som uppstod lite här och var osv.

FK Åsen lyckades inte behålla sin plats i grupp C detta året trots en gedigen insats av oss alla och envar. Men tro inte att vi ger upp, för ungdomskommittén har redan börjat planera grupperna inför nästa tävling.

För mig var det ett steg upp idag, att få springa C Herrar Mellan, jag som annars bara springer Öppna klasser. Lite svårare var det allt, lite svårare än det brukar vara på ÖM 5. Kanske kan jag skylla på underlaget som var blött blött blött, eller så skyller jag helt enkelt på min dåliga kondition. Ja jag vet att Åsen har en fantastisk grupp löpare på måndagarna med samling 18:00 och att man är välkommen dit. Men jag har ofta dåliga ursäkter för att vara med och då kan jag nog inte heller förvänta mig ett bättre resultat i C Herrar Mellan som idag.

Tack för att jag ändock fick vara med och springa för FK Åsen idag och tack alla underbara Åsare som sitter under flaggan på tävlingsplatsen! Tack även till Marie Svensson som fixat allt för Åsens löpare inför dagens tävling, ditt engagemang är guld värt!

mvh

Klaus

Skribent: Klaus Holm
Epost: This is a mailto link

Arrangemang

- Tipspromenader 2018

Tips och bingopromenad

 

 

 Vi finns på Facebook

 

 

 

Sponsorer

Sparbanken1826

Conditori Boulevard

Postadress:
FK Åsen - Orientering
FK Åsen, Box 30
29821 Tollarp

Besöksadress:
FK Åsen, Stackedala
29891 Tollarp

Kontakt:
Tel: +4644310952, +46733277136
E-post: This is a mailto link

Se all info